Un angajat al CJ Prahova, somat să-şi dea demisia pentru că l-a criticat pe Crin Antonescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Horghidan şi-a dat demisia din PNL pe 28 februarie 2012
Costel Horghidan şi-a dat demisia din PNL pe 28 februarie 2012

Consilierul local ploieştean Costel Horghidan, angajat pe un post de director adjunct în cadrul Consiliului Judeţean Prahova, a declarat marţi că i s-a „sugerat“ să-şi dea demisia, după ce a participat la un protest în faţa sediului propriului partid

Horghidan a demisionat, marţi, la prânz, din PNL Prahova şi susţine că, la mai puţin de o oră, a primit un telefon prin care a fost anunţat că va pierde postul de director adjunct din cadrul Direcţiei de Drumuri de la CJ Prahova. Consilierul local a refuzat să spună cine l-a contactat, însă a anunţat că are de gând să asculte „sfatul“. „În acest moment, mi se sugerează să-mi dau demisia de la locul de muncă. Am să plec, nu ţin cu dinţii de un post dacă nu sunt dorit. Permiteţi-mi să vă spun numele persoanei care m-a anunţat după ce voi lămuri situaţia“, a declarat Costel Horghidan.

Protestul organizat luni, în faţa sediului PNL din Bucureşti, la care a participat şi Horghidan, a dat startul unui val masiv de plecări din Partidul Naţional Liberal. Marţi, peste 200 de tineri şi-au anunţat demisiile, prin vocea fostului preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret.

CITIŢI ŞI:

Peste 200 de membri şi-au anunţat demisia din PNL Prahova

40 de liberali din Prahova au protestat în faţa sediului PNL

Nu am obţinut, până acum, un punct de vedere din partea conducerii Consiliului Judeţean Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite