Bătaie cu topoare şi ameninţări cu pistolul într-un cartier de romi din Ploieşti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dimineaţă cu scandal-monstru în cartierul Radu Afumaţi din Ploieşti. Poliţiştii au fost chemaţi de un bărbat care a fost ameninţat cu topoare şi pistoale de doi fraţi.

Poliţiştii au fost apelaţi prin 112, în jurul orei 6.40, de către o femeie care le-a spus acestora că fratele său a fost agresat de doi bărbaţi care locuiesc în zonă şi că aceştia ar fi folosit arme albe şi arme de foc.

Din cercetări, a rezultat că între cei trei exista de mai multe zile un conflict, ultimul episod fiind consumat chiar cu o seară în urmă.

Dimineaţa, când s-au revăzut, a izbucnit scandalul. Victima s-a trezit cu un topor în parbrizul maşinii. „Apoi au început să tragă cu pistolul, de patru sau de cinci ori, dar nu le-a mers, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu au respect pentru nimeni în cartier, mi-au zis că-mi violează copii", a povestit bărbatul agresat.

De cealaltă parte, agresorii au replicat că gestul lor a venit ca reacţie la ameninţările cu un corp contondent venite din partea bărbatului. De altfel, poliţiştii nu au găsit nici cartuşe la locul incidentului.

Vedeţi mai jos un video din timpul cercetărilor

Cercetările continuă.

Trei incidente într-o săptămână

Incidentul este al treilea în decurs de o săptămână în care sunt implicate clanuri de romi din Ploieşti.

Vedeţi AICI unul dintre aceste evenimente, în care un bărbat a fost alergat cu topoarele prin magazin.

În al doilea caz, a fost vorba de incendierea unei maşini, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în cartierul Bereasca. Gestul a fost interpretat ca unul de intimidare şi avertisment între două clanuri rivale.

Vedeţi AICI ce s-a întâmplat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite