Un ploieştean a primit pumni şi bâte pe spate în timp ce-şi făcea cumpărăturile UPDATE VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru ploieşteni nervoşi au dosar penal, pentru că l-au bătut crunt pe clientul unui magazin din zona de sud a Ploieştiului.           

Patru bărbaţi de etnie romă l-au atacat, luni, pe un ploieştean care-şi făcea cumpărăturile într-un magazin situat pe strada Rudului. Se pare că între agresori şi victimă existra un conflict mai vechi. Nicolae Ion a fost transportat la Spitalul Judeţean Ploieşti, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Acesta a declarat poliţiştilor că în timpul altercaţiei a fost deposedat şi de un lănţişor din aur, pe care îl purta la gât. Poliţiştii îi cercetează pe cei patru bătăuşi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri. Potrivit stavri.ro, bărbatul atacat este membru al familiei Sedra. Cei care l-au bătut fac parte din clanul Somerta. Atacul a avut loc din cauza unui conflict mai vechi existent între cele două familii, informație confirmată și de comunicatul de presă emis de Poliția Prahova cu privire la acest eveniment.

Neînțelegerile au pornit în momentul în care doi băieți ai Sedrei au fost condamnați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie într-un dosar dubios coordonat de procurorul Dinu Nica, cunoscut opiniei publice după ce a fost prins în flagrant luând șpagă, mai informează stavri.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite