Arbitrul Cristi Nica a fost suspendat 10 etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tuşierul ploieştean care arbitrează în Liga 1 a primit o suspendare drastică, de 10 etape, în urma greşelii comise la meciul dintre FC Braşov şi Steaua. Arbitrul de tuşă i-a indicat centralului să acorde penalty la o ieşire a portarului, numai că reluările au arătat că n-a fost vorba de fault.

Considerat unul dintre cei mai valoroşi arbitri de tuşă din România, ploieşteanul Cristi Nica a fost imediat pus la zid după ce a gafat într-un meci al Stelei. Din exemplu pentru arbitrii tineri din judeţ, el s-a transformat, în câteva ore, într-un derbedeu care n-are ce să caute în fenomen. În urma gafei, arbitrul a fost pedepsit exemplar. El va lipsi de pe teren 10 etape.

Citiţi pe Adevărul Sport ce alte sancţiuni a mai dispus Comisia Centrală a Arbitrilor.

În urma partidei, antrenorul braşovenilor, Marius Şumudică, a ieşit şi el la atac, acuzând că Nica a lucrat la Astra, antrenând o grupă de copii, în perioada în care Şumi a stat şi el pe banca ploieştenilor. Luat la întrebări, arbitrul a recunoscut că a lucrat şi pentru Astra, dar şi pentru Petrolul. Citiţi AICI ce a declarat Nica şi care este situaţia actuală a colaborărilor sale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite