Arbitrul de Liga 1 Cristi Nica: „Am lucrat şi la Astra şi la Petrolul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nica i-a semnalizat centralului un presupus fault în careu, faza ducând la singurul gol al partidei Foto: gsp.ro
Nica i-a semnalizat centralului un presupus fault în careu, faza ducând la singurul gol al partidei Foto: gsp.ro

Scos ţap ispăşitor după ce a indicat în mod greşit un penalty la meciul FC Braşov - Steaua şi criticat vehement de antrenorul gazdelor, tuşierul Cristi Nica a declarat pentru Gazeta Sporturilor că nu mai are nicio relaţie contractuală cu vreunul din cluburile ploieştene de prim eşalon

Antrenorul Braşovului, Marius Şumudică, a făcut scandal după ce semnalizarea eronată a tuşierului Cristian Nica a dus la victoria Stelei, prin golul marcat, din penalty, de Rusescu. Fostul antrenor al Astrei a arătat la GSP TV un set de acte din care reieşea că arbitrul de tuşă a lucrat pentru clubul ploieştean, ca antrenor al unei grupe de copii. Cu toate că acesta nu a arbitrat niciun meci oficial al echipei locale, Nica a fost acuzat de incompatibilitate, în condiţiile în care a arbitrat în nenumărate ori la meciurile adversarelor directe.

Tuşierul, care este şeful arbitrajului la nivelul judeţului Prahova, a lămurit situaţia sa contractuală, precizând că a lucrat la ambele echipe plieştene de Liga 1, dar şi la Brazi, în eşalonul al treilea. „Am antrenat şi la juniorii Astrei, şi la cei ai Petrolului, iar ultima oară am lucrat la Chimia Brazi, de unde am plecat în septembrie anul acesta. De atunci am tratat revenirea la Astra, dar nu cu Ioan Niculae, care nici nu mă ştie, ci cu Petre Buduru", a declarat Cristi Nica, citat de gsp.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite