Adrian Dobre, președintele PDL Ploiești: „Considerăm că cetățenii nu ar trebui să participe la vot“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Dobre, președintele PDL Ploiești
Adrian Dobre, președintele PDL Ploiești

Președintele PDL Ploiești a cerut public prahovenilor să boicoteze referendumul pentru a nu valida, astfel, o „inițiativă ilegală și frauduloasă". Adrian Dobre a mai spus că este treaba USL să ducă la capăt referendumul și să scoată la vot 9 milioane de români.

Adrian Dobre s-a raliat opiniei exprimate încă de marți, la nivel central, de către PDL, de boicotare a referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Considerăm că cetățenii nu ar trebui să participe la vot pentru că, astfel, ar fi validată frauda. Referendumul este o inițiativă ilegală și frauduloasă. Ilegală pentru că USL nu a luat în considerare Curtea Consituțională la declanșarea referendumului și frauduloasă pentru că principiile de organizare ale procesului de votare sunt încălcate", a spus Adrian Dobre.

Conducere nouă la PDL Ploieşti: Scaunul lui Volosevici, luat de fostul coleg de bancă

Acesta a dat ca exemplu faptul că din procesul de verbal de la fiecare secție de votare au fost eliminate câteva prevederi care fac referire la numărul de ștampile din fiecare secție, starea în care trebuie să fie sigiliul la încheierea votului, dar și refuzul repetat al USL de a introduce camerele video în secțiile speciale, deși acestea sunt disponibile de la BAC.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite