Conducere nouă la PDL Ploieşti: Scaunul lui Volosevici, luat de fostul coleg de bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Dobre
Adrian Dobre

După ce fostul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici, a demisionat de la conducerea organizaţiei municipale de partid, filiala PDL are o nouă conducere. Scaunul lui Volo a fost luat, culmea, de fostul coleg de bancă, Adrian Dobre

Biroul Politic Județean al PDL Prahova a decis, luni seară, schimbarea conducerii filialei Ploiești. Hotărârea a venit în urma pierderii alegerilor locale pentru Primăria Ploiești.

După ce Andrei Volosevici, fostul primar al municipiului, și-a dat demisia din funcția de președinte al PDL Ploiești, colegii de partid au hotărât desemnarea lui Adrian Dobre ca președinte interimar. De asemenea, BPJ a decis și schimbarea completă a biroului de conducere al filialei. Din noua structură interimară de conducere a PDL Ploiești vor face parte consilierii locali și încă trei consilieri județeni.

În campanioa electorală pentru alegerile din 10 iunie, Volosevici a fost candidatul PDL la Primăria Ploieşti, iar Dobre a fost candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean. Ambii au pierdut, însă fostul primar a părut cel mai afectat, hotărând să renunţe la funcţia de preşedinte al PDL Ploieşti şi la calităţile de consilier judeţean sau local pentru care era eligibil.

În campanie, când au mers în tandem, Dobre şi Volosevici s-au mândrit, în pliantele electorale, că vor colabora foarte bine, în condiţiile în care se cunosc din liceu, când au fost, conform pliantelor, chiar colegi de bancă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite