Sute de elevi au tras chiulul de la BAC-ul de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului a început cu stângul. Sute de elevi nu s-au prezentat la probele de evaluare a competențelor, deși figurau pe listă ca înscriși.

Elevii argeșeni care s-au înscris la BAC-ul din toamnă nu vor spăla rușinea de astă vară când mai puțin de 40% din candidați au promovat examenul. Asta pentru că mulți dintre candidați nu s-au prezentat la probe, deși figurau pe listă ca fiind înscriși.

BAC 2011: O elevă din Argeş a dat examenul oral la limba română de pe patul de spital

La proba de evaluare a competențelor digitale la limba română, din cei 571 de elevi înscriși, doar 494 su susținut proba. La proba de competențe lingvistice într-o limbă de circulație internațională au absentat 99 de candidați, iar unul a fost eliminat de la proba de limbă engleză.

Trei sferturi dintre elevii argeşeni picaţi la Bac s-au înscris la matematică. Vezi topul în funcţie de materii!

Cei mai mulți absenți au fost la proba de competențe digitale unde din 586 de candidați înscriși, au dat examenul doar 430.

BAC-ul de toamnă continuă pe 29 august cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română. La această probă s-au înscris 2537 de elevi. Pe 31 august, la proba obligatorie a profilului, cei mai mulți candidați, 3178, vor susține proba scrisă la matmatică, iar pe 2 septembrie Bacalaureatul se va încheia cu examenul la o materie la alegere din profil.

Pe 4 septembrie se vor afișa rezultatele, iar între orele 16:00 – 20:00 se vor depune contestațiile, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 7 septembrie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite