Trei sferturi dintre elevii argeşeni picaţi la Bac s-au înscris la matematică. Vezi topul în funcţie de materii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea elevilor argeşeni înscrişi la bacul de toamnă vor susţine proba scrisă la matematică, adică 3178 de liceeni. În ceea ce priveşte proba de competenţe, cei mai mulţi candidaţi vor fi reevaluaţi la informatică.

Picaţilor din prima sesiune a bacalaureatului li s-au adăugat şi corigenţii care în această lună au reuşit să-şi încheie situaţia la învăţătură.

Conform unei situaţii emise de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, s-au înscris la bacalaureatul de toamnă 4051 de elevi, din care majoritatea susţin proba scrisă la matematică, adică un număr total de 3178 de liceeni.

Vezi aici numărul elevilor înscrişi la fiecare materie de bac!

După matematică, proba la care s-a picat cel mai mult în vară a fost Limba şi Literatura Română - scris, astfel că în toamnă s-au înscris să susţină examenul 2537 de elevi. Nici la Biologie nu s-au descurcat candidaţii foarte bine, fiind reevaluaţi în perioada următoare 1440 de elevi argeşeni.

Calendarul bacului de toamnă! Vezi când sunt programate probele!

La probele competenţelor, cei mai mulţi s-au înscris la Competenţe digitale (585), Limba română (571), Limba engleză (463), Limba franceză (124) şi câte unul la Limba germană modernă şi limba rusă.

Probele de competenţe continuă până pe 26 august, urmând ca examenele scrise să se deruleze începând cu 29 august. Rezultatele se vor afişa pe 4 septembrie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite