TITULARIZARE 2010: Vezi aici rezultatele pe Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei peste 1600 de dascăli argeşeni vor afla în această după-amiază dacă au reuşit să obţină un post de titular. Repartizarea se face însă peste o săptămână.

Candidaţii care vor obţine note peste şapte, dar nu vor mai prinde locuri titularizabile, pot opta pentru un post de suplinitor.

Concurenţ a fost mare la examenul de titularizare din acest an. Doar 14 posturi au fost scoase la concurs de liceele şi şcolile din Argeş, în timp ce numărul celor care au vrut să le ocupe a sărit de 1600.

Rezultatele la examenul de titularizare pe Argeş pot fi vizualizate aici.

Citeşte şi : Profesori de nota 1,oo


Cele mai multe locuri au fost declarate vacante la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti: arhitectură, corepetiţie, artă vocală şi muzică tradiţională. Restul de 10 posturi sunt pentru materiile: Construcţii şi lucrări publice, Economie, Electronică şi automatizări, Instruire practică şi Limba engleză.
La şcolile generale nu au fost decât două posturi: matematică şi limba franceză, în Valea Danului, respectiv Slobozia.


Cele mai puţine posturi din ţară
Argeşul ocupă primul loc în ţară, cu cel mai mic număr de posturi titularizabile. Judeţul nostru este urmat de Satu Mare – cu 36 de posturi, Timiş – 37, Braşov – 38 şi Gorj - 47. Lucrările candidaţilor vor fi corectate în 11 centre naţionale. Nota minimă este 7, iar cei care nu vor obţine un post titularizabil, pot opta pentru suplinitori, unde sunt vacante 493 de locuri.

Rezultatele se afişează şi la sediul celor trei centre unde s-a desfăşurat concursul: CN „Zinca Golescu”, CN „I.C. Brătianu” şi Grupul Şcolar Astra

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite