Piteşti: Învăţământ argeşean cu profesori de nota 1,00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au afişat rezultatele în urma concursului de titularizare de anul acesta. Notele reflectă un adevărat dezastru în învăţămânul argeşean.

Dezamăgăţi de numărul foarte mic de posturi disponibile, mai bine de o treime dintre profesorii înscrişi la concurs au decis să nu mai participe la examen, iar dintre cei care au participat, aproape 20% au obţinut note sub 5.

Topul celor mai mici note

Situaţiia notelor arată de-a dreptul tragic după acest concurs, existând mai multe note sub 3 decât cele peste 9. Mai exact, concurenţii aspiranţi la o catedră în noul an şcolar, au obţinut 55 de note sub 3, 200 sub nota 5, 7 cadidaţi nu au luat nici măcar 2. Notele peste 9 obţinute în acest an sunt doar 45, dintre care două maxime.

Cele mai mici cinci note au fost obţinute, în ordine astfel:

1,00 la educaţie fizică şi sport, obţinută de către Ancuţa Beşchia, din Rucăr, care dat lucrarea fără să scrie măcar un rând.

1,15 la terapia educaţională, obţinutăp de Elena Doru, din Călineşti.

1,3 la limba şi literatura română şi metodică, obţiută de Alina Sandu din Stroeşti

1,45 la franceză, notă luată de Georgeta Stroe din Piteşti la egalitate cu nota de la engleză, notă luată de către Mihaela Ionescu.

1,8 la franceză, punctaj obţinut de către Geanina Urseanu, din Poieniţa.

Au luat zece, dar nu vor fi titulari

Doar doi candidaţila o catedră din Areş au reuşit să obţină zece în urma examenului. Este vorba despre Octavian petrescu, din curtea de Argeş, care a luat zece la educaţia fizică şi sport şi carmen Dobra, tot din Curtea de Argeş care a luat zece la geografie. Chiar dacă au obţinut nota maximă la acest examen, cei doi nu au nicio şansă de a se titulariza anul acesta, pentru că nu există niciun post scos la concurs pentru materiilepe care ei sunt specializaţi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite