Rezultate Bacalaureat 2011 Pitești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fii primul care află rezultatele la Bacalaureat 2011 pentru Pitești!

După o săptămână de foc în care au fost nevoiți să susțină examenul de maturitate în condițiile severe impuse de autoritățile din învățământ, elevii argeșeni vor putea afla mâine, 3 iulie, rezultatele finale de la examenul de Bacalaureat.

BAC 2011: 18 elevi argeşeni eliminaţi. Rămâi pe pitesti.adevarul.ro să vezi rezultatele!

În județul Argeș 17 liceeni care au încercat să copieze au fost dați afară din sălile de examen. În total, numărul candidaților argeșeni care au susținut Bac-ul în sesiunea iunie/iulie 2011 este de 6.251.

VEZI AICI REZULTATELE DE LA BAC PE ARGEŞ!

Majoritatea elevilor caure au încercat să copieze la Bacalaureat au venit cu telefoane de ultimă generație, cu ecrane mari și memorie suficient de generoasă astfel încât să încapă pe ele materia de care aveau nevoie. O altă metodă de copiat care i-a ajutat să părăsească devreme sala de examen a fost cea a sufaltului prin handsfree.

La mare căutare în această sesiune de Bacalaureat au fost culegerile de foarte mici dimensiuni, dar și "plimbatul ciornei", vechiul truc prin care fiecare încearcă să-și ajute colegul de bancă. Doar că acum, toate aceste metode de copiat i-au ajutat pe curajoși să fie dați afară din Bacalaureat.

Săptămâna viitoare, pe 4 iulie, cei considerați neîndreptățiți de nota obținută la Bac pot depune contestațiile, între orele 08.00 și 12.00, la instituțiile de învățământ unde au susținut examenul, urmând ca în data de 8 iulie să fie afișate rezultatele finale.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite