BAC 2011: Vezi rezultatele pe Argeş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emoţii mari pentru cei aproape 6000 de elevi argeşeni care au susţinut Bacalaureatul în acest an. Ei vor afla duminică notele pe care le-au luat. Rămâneţi pe pitesti.adevarul.ro ca să vedeţi rezultatele!

Bacalaureatul din acest an nu a fost lipsit de surprize. Iniţial, s-au înscris 6251 de candidaţi, însă, la ultima probă, au ajuns să susţină examenul 5896.

CITIŢI ŞI: Fii primul care află rezultatele de la Bac!

VEZI AICI REZULTATELE DE LA BACALAUREAT PE JUDEŢUL ARGEŞ!

18 elevi au fost eliminaţi, din cauză că au fost prinşi făcând schimb de ciorne sau având asupra lor cărţi, telefoane mobile, handsfree şi alte sisteme electronice interzise într-o sală de examen.

Camerele de supraveghere montate în cele 366 săli de clasă din judeţ pare să nu-i fi intimidat pe absolvenţi, şi asta pentru că numărul celor daţi afară din examen a crescut cu unul faţă de anul trecut.

Probele scrise au început luni cu cea la Limba şi Literatura Română şi s-au încheiat vineri cu cea la alegere a profilului şi specializării.

Ca de fiecare dată, elevii nu au ezitat să scrie perle pe foile de examen, taxate cum se cuvine de comisia de corectare. 

Duminică, rezultatele vor fi afişate. Rămâi pe pitesti.adevarul.ro ca să vezi primul ce note ai luat la Bac!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite