Procuroarea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a fost condusă pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procuroarea a fost condusă pe ultimul de drum de colegi şi prieteni
Procuroarea a fost condusă pe ultimul de drum de colegi şi prieteni

Procuroarea Ionela Viorina Ionescu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a fost condusă sâmbătă pe ultimul drum. În aceeaşi zi trupul neînsufleţit a fost depus la capela cimitirului Sfântul Ghoerghe pentru ca apropiaţii, colegii şi piretenii să-i poată aprinde o lumânare şi să-şi ia adio de la ea.

Slujba de înmormântare a avut loc la capela cimitirului, iar trupul procuroarei a fost înhumat în cimitirul Sfântul Gheorghe.


Cea mai afectată de dispariţia prea devreme a magistratului a fost mama acesteia. Femeia a fost la un pas să leşine de câteva ori şi a plâns încontinuu.

Fiul Viorinei Ionescu nu a fost prezent la înmormântare, rudele dorind să-l protejeze de acest moment traumatizant.

Citeşte şi Procuroarea s-a sinucis în aceeaşi zi în care a dispărut de acasă

În urma autopsiei s-a stbilit că moartea procuroarei a survenit prin înec, iar pe cadavru nu au fost găsite urme de violenţă, motiv pentru care procurorii au cercetat cazul ca o sinucidere.

Procuroare de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, găsită înecată la şase zile de la dispariţie

Procuroarea Ionela Viorina Ionescu a dispărut pe 31 august de acasă, spunându-i soţului că merge la serviciu, iar colegilor că are o programare la doctor. Familia a anunţat poliţia, iar după cinci zile un pescar a găsit o pereche de pantofi pe malul râului Argeş. Căutările pompierilor aveau să scoată la iveală pe 6 septembrie trupul neînsufleţit al femeii care se aruncase în apele râului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite