Prefectul Gheorghe Davidescu: "Organizatorii protestului neautorizat de la Piteşti vor fi sancţionaţi. Îi ştim deja, de pe facebook"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul de Argeş susţine că va lua măsuri împotriva organizatorilor mitingului anti-Băsescu care a avut loc, duminică seara, în centrul Piteştiului. Vizate sunt trei persoane care ar fi promovat acţiunea pe facebook.

Prefectul de Argeş, Gheorghe Davidescu a declarat, luni, că va lua măsuri legale împotriva organizatorilor protestului anti-Băsescu din Piaţa Vasile Milea.

Conform lui Davidescu, mitingul nu a avut autorizaţie, motiv pentru care autorităţile ar avea tot dreptul să-i amendeze pe cei care au pus acţiunea la cale.

CITIŢI ŞI:

Protestele continuă şi luni în piaţa centrală din Piteşti

Proteste fără incidente, la Piteşti

"Mitingul a fost neautorizat. Cei care l-au organizat vor fi sancţionaţi. Ştim despre cine este vorba. Sunt trei persoane, le-am identificat de pe facebook, avem şi noi metodele noastre", a declarat prefectul Gheorghe Davidescu.

Prefectul mai spune că nu crede în spontaneitatea protestului, atât timp cât acesta a fost organizat pe un site de socializare.

"Dacă a fost un protest spontan, ce căutau lideri de partide acolo? Nu a fost nimic spontan, atât timp cât au fost prezenţi şi oameni din comunele argeşene", a mai spus Davidescu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite