Protestele împotriva preşedintelui continuă şi astăzi, la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piteştenii sunt hotărâţi să iasă şi luni în stradă, pentru a doua zi consecutiv, pentru a-şi striga nemulţumirile cu privire la Guvern şi la preşedintele Traian Băsescu.


Dacă ieri îşi anunţau prezenţa la protestul din faţa Prefecturii Argeş peste 1000 de persoane, luni, pe facebook, numărul piteştenilor doritori să participe la miting a crescut la peste 2900.

Manifestanţii anunţă că se vor strânge în fiecare seară, de la ora 17.00, până pe 31 ianuarie pentru a-şi striga nemulţumirile legate de Guvern şi preşedintele ţării, Traian Băsescu.

Duminică, aproape 1000 de persoane au protestat până târziu în noapte în Piaţa Vasile Milea din Piteşti, în faţa Prefecturii Argeş. Înarmaţi cu pancarte, fluiere, steaguri, vuvuzele şi portavoci, oamenii au scandat cu putere mesaje împotriva lui Traian Băsescu. "Hoţii!", "Demisia!", "Băsescule, nu uita, asta nu e ţara ta!", au fost doar câteva dintre sloganurile care au răsunat în piaţa centrală. De aici, protestatarii s-au mutat şi în faţa sediului PDL Argeş, unde au îngreunat traficul pe bulevardul IC Brătianu.

VEZI AICI cum s-a desfăşurat protestul de la Piteşti!

Zeci de jandarmi au asigurat ordinea, alături de poliţişti şi pompieri. Nu s-au înregistrat incidente. Printre participanţi s-au remarcat membri ai galeriei FC Argeş, studenţi, pensionari, revoluţionari, dar şi câţiva reprezentanţi ai partidelor aflate în Opoziţie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite