Piteşti: 9,78 - cea mai mică medie cu care s-a intrat la prima clasă de liceu din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de clasa a VIII-a au răsuflat uşuraţi aseară, după ce s-au afişat rezultatele repartizării computerizate. Pe site-ul Ministerului Educaţiei, www. admitere.edu.ro/2010, elevii au aflat la ce licee şi la ce profile au intrat.

Mai citiţi şi:

"Sfântul Sava", cel mai bun liceu din ţară

În Argeş la repartizarea computerizată s-au înscris 5.697 de elevi din judeţ şi 134 din judeţele învecinate.  Dintre aceştia, au rămas pe dinafară, nerepartizaţi în prima etapă, 21 de absolvenţi de clasa a VIII-a din Argeş, cu mediile cuprinse între 7.30 şi 4.23 şi doi din judeţul Olt, cu mediile  7.05 şi 4.97. Dacă ar fi competat corespunzător fişele cu opţiuni, ar fi avut şansa să intre la un liceu bun. În perioada 5 – 9 iulie aceştia pot copleta o nouă fişă cu opţiuni, urmând ca pe 12 iulie să aibă loc repartizarea candidaţilor din cea de-a doua etapă a admiterii.

Cea mai mare medie de admitere pe Argeş a avut-o Ana Eliza Casapopol, absolventă a şcolii “George Topârceanu” din Mioveni. Tânăra a obţinut 9.98 la admitere şi a fost admisă la profilul matematică-informatică intensiv. 

Ultima medie de intrare la cea mai bună clasă, specializare mate-info bilingv, de la Colegiul Brătianu, a fost de 9,78, iar ultima medie de intrare la această unitate de învăţământ a fost de 9,78 la clasa de matematică-informatică bilingv germană.  La Colegiul Dinicu Golescu din Câmpulung, ultima medie de admitere a fost 8,40, la profilul mate-info, iar la Colegiul “Vlaicu Vodă”, din Curtea de Argeş, ultima medie de admitere a fost 8,70, la profilul ştiinţele naturii, de altfel aceasta fiind cea mai mare ultima medie de admitere la un liceu din Argeş.  În fine, cea mai mică medie de admitere a fost 3.52 la Grupul Şcolar Agricol Mărăcineni, la specializarea industrie alimentară.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite