Hotelul Ramada Piteşti a fost inaugurat oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Panglica a fost tăiată la o lună de la deschidere
Panglica a fost tăiată la o lună de la deschidere

Hotelul Ramada Piteşti, deschis publicului la finele lunii august, a fost “botezat” oficial, vineri seara, în prezenţa Mihaelei Rădulescu, care a fost amfitrioana evenimentului, dar şi a acţionarilor, a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor autorităţilor publice locale din judeţ.

Lumea bună a Piteştiului şi-a dat întâlnire, vineri seara la singurul hotel de brand din oraş: Ramada, de patru stele superior.

Portret de angajat la hotel de patru stele

Participanţii la “botezul” locaţiei au fost întâmpinaţi cu câte o cupă de şampanie, după care au fost conduşi într-un tur al camerelor, restaurantelor şi sălilor de conferinţă.

12.000 de oameni s-au "bătut" pe 135 de posturi la Ramada Piteşti

Panglica a fost tăiată de primarul Piteştiului Tudor Pendiuc, de cei doi acţionari: Denisa Dumitru şi Valentin Vişoiu, dar şi de Tinu Sebeşeanu, CEO Trend Hospitality.

“Inaugurarea unui hotel înseamnă mult pentru oraşul nostru. În primul rand, acesta va contribui la confortul financiar şi va deveni unul dintre simbolurile urbei”, a declarat primarul Tudor Pendiuc.

În cinstea inaugurării singurului hotel de brand din Piteşti, au venit să creeze o atmosferă deosebită amfitrioana evenimentului, Mihaela Rădulescu, dar şi cântăreaţa Elena Gheorghe şi formaţia Proconsul. Sutele de invitaţi au petrecut până târziu în noapte cu muzică bună şi mâncare pe alese.

Reporterii "ADS Piteşti" au pătruns în premieră în hotelul Ramada Piteşti, când acesta se construia. Vezi imaginile!

Hotelul Ramada Piteşti este o investiţie de 20 de milioane de euro.

Construcţia, ridicată pe o suprafaţă de 19 000 de metri pătraţi, are 135 de camere şi apartamente de diferite tipuri, dotate cu: linie telefonică digitală, acces gratuit la internet de mare viteză, televizor cu ecran LCD, minibar, cablu şi programe tv prin satelit, sistem electronic de accesare camere pe bază de card.

În plus, hotelul mai dispune de un centru de conferinţe cu şapte săli multifuncţionale, care pot găzdui de la 30 la 550 persoane, dar şi de un centru de fitness şi relaxare, care este dotat cu echipamente de ultimă generaţie. Serviciile oferite aici sunt: fitness, masaj, saună, jacuzzi şi împachetări faciale.



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite