GALERIE FOTO A fost odată Nicolae Dobrin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au trecut trei ani de la moartea lui Nicolae Dobrin
Au trecut trei ani de la moartea lui Nicolae Dobrin

Astăzi se împlinesc trei ani de când prinţul din Trivale nu mai este printre noi. Nicolae Dobrin, unul dintre cei mai mari fotbalişti români, un expert al paselor, al driblingurilor şi al fentelor, va rămâne mereu în memoria piteştenilor.

UPDATE 12.30: Pelerinaj la mormântul lui Dobrin

Clipe de nostalgie, astăzi, la Cimitirul Sfântul Gheorghe din Piteşti. Zeci de oameni au venit să-l comemoreze pe Nicolae Dobrin, supranumit „prinţul din Trivale”. Printre cei care au venit să aprindă o lumânare şi să pună o floare pe mormânt, s-au numărat jucătorii FC Argeş, managerul clubului, Cătălin Barbu şi Andrei Penescu, patronul alb-violeţilor.

VEZI AICI GALERIA FOTO DE LA COMEMORAREA LUI NICOLAE DOBRIN


„Mă simt trist că nu mai este printre noi, dar asta este viaţa. L-am cunoscut şi personal, dar puţin timp, şi din discuţiile avute cu el mi-am dat seama că este o persoană minunată”, a spus Andrei, fiul lui Cornel Penescu.

FC Argeş: Trei ani fără Nicolae Dobrin


Gica Dobrin i-a întâmpinat cu emoţie pe toţi cei care au venit să-l comemoreze pe prinţ.
„Îmi tremură inima de bucurie că lumea nu l-a uitat şi că printre grijile zilnice ale clubului, şi-au făcut timp să vină la el la mormânt. ”, a spus ea.

 Piteştenii te vor iubi mereu, Dobrine!


 Ales de trei ori cel mai bun fotbalist al României, în anii 1966, 1967 şi 1971, Gâscanul, aşa cum era alintat de cunoscuţi, s-a stins la vârsta de 60 de ani pe patul de spital, după o lungă luptă dusă cu o boală necruţătoare, cancerul.

 Dacă ar fi trăit, Dobrin ar fi aniversat, astăzi, 63 de ani


Suporterii FC Argeş, echipa sa de suflet, dar şi fanii săi şi oamenii care l-au conoscut se vor aduna astăzi la mormântul său din Cimitirul Sf. Gheorghe din Piteşti pentru a-I aprinde o lumânare şi a comemora trei ani de când Dumnezeu l-a luat alături.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite