Studenta înmormântată ieri nu va mai ajunge niciodată lângă micii săi prieteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţii de la Complexul Sf Constantinşi Elena nu ştiu că Monica a plecat în Ceruri
Micuţii de la Complexul Sf Constantinşi Elena nu ştiu că Monica a plecat în Ceruri

Copiii de la Centrul Sf. Constantin şi Elena  n-au aflat încă nimic despre moartea Monicăi Spirescu  şi o aşteaptă, încă, la ei, cu dulciuri şi jucării

Citeşte şi:

Adio, Monica!

Părinţii şi-au adus acasă fetiţa moartă

Sute de oameni au condus-o pe Monica pe ultimul drum

Printre zecile de calităţi pe care le avea,  Monica Spirescu, studenta piteşteancă decedată în cumplitul accident  petrecut în Bulgaria în urmă cu o săptămână, era şi iniţiatoarea a zeci de proiecte caritabile. Membră a Clubului Rotary, Monica încerca, de câte ori avea ocazia, şi mai ales de sărbători, să le facă viaţa mai frumoasă micuţilor de la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Sf. Constantin şi Elena.

,,În ultimii ani, de Crăciun, a venit împreună cu nişte prieteni de la Colergiul IC Brătianu, şi ei membri ai clubului Rotary, să le aducă daruri şi să-i bucure pe copiii noştri. Era o fată extraordinară, un suflet atât de cald, o tânără cultivată, care vorbea atât de frumos cu cei mici.  Mă întreba despre copiii cu rezultate foarte bune la învăţătură pe care ea ţinea mult să-i stimuleze cumpărându-le ceea ce îşi doreau ei, de obicei hăinuţe, jucării sau rechizite. Era lidera grupulu cu care veneai  şi îi asigurase pe copii că va mai trece pe la ei de sărbători cu dulciuri şi surprize. Păcat că un aşa om a părăsit lumea aceasta. Era o persoană admirabilă şi valoroasă din toate punctele de vedere!” , spune  Mariana  Mândreanu, şeful complexului.

Micuţii n-au aflat, încă, nimic despre tragedia tinerei condusă ieri pe ultimul său drum şi o aşteaptă în continuare pe Monica împreună cu  prietenii ei.” Ne-au promis că vin iar, de sărbători.  O să le arătăm ce-am mai învăţat. Eu ştiu câteva poezii noi şi învăţ şi un cântecel.”, spune Georgiana Alexe, o fetiţă în vârstă de 7 ani.  Monica nu va mai ajunge niciodată lângă micii săi prieteni. O vor face, însă, colegii ei de la club cărora ea le-a descoperit plăcerea de a ajuta, de a fi aproape de cei cu care soarta n-a fost tocmai generoasă.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite