UPDATE Ion Neguş a murit în urma unui infarct. Trupul său a fost depus la capela din Mărăcineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politicianul a cedat, duminică seara, în urma rănilor dobândite acum o lună, când maşina pe care o conducea a ars într-un accident petrecut pe A1. Neguş se afla internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. El va fi înmormântat miercuri.

UPDATE, 08.31: Neguş a murit după ce a suferit un infarct

Din primele ipoteze ale medicilor care au efectuat autopsia, reiese că ecologistul Ion Neguş a decedat după ce a suferit un infarct miocardic. Familia sa a depus trupul politicianului la capela din Mărăcineni, acolo unde cei care l-au cunoscut îi mai pot aduce un ultim omagiu, urmând ca miercuri să-l conducă pe ultimul drum.

"A fost un om care a fost hulit de mulţi, dar şi iubit. Acum două săptămâni a avut fata nuntă, dar nu a putut veni, deşi ne-am fi dorit toţi să fie şi el prezent. Aşa a vrut Dumnezeu", a declarat văduva lui Ion Neguş, printre lacrimi.

UPDATE, ORA 15.30: Conducerea Partidului Ecologist din România vine la înmormântarea lui Ion Neguş

Liderii Partidului Ecologist Român au anunţat că vor fi prezenţi la înmormântarea colegului lor care a intrat în această formaţiune în urmă cu trei ani.

"A fost un membru marcant, s-a zbătut singur să facă treabă în Argeş. Regretăm pierderea acestui om cu un caracter puternic, sincer şi un bun profesionist. Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanţe. Eu voi veni personal la înmormântarea colegului Ion Neguş", ne-a declarat Emil Adrian Maghinici, vicepreşedinte al PER.

Ion Neguş, unul dintre cei mai controversaţi politicieni argeşeni a murit, aseară, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

image

Se pare că rănile pe care le-a căpătat în urma accidentului de pe A1 de acum o lună de zile, când era să ardă de viu în propria maşină, i-au fost fatale.

Politician argeşean, la un pas să ardă de viu în propria maşină

Pe 5 august, Neguş, care de ceva timp era membru al Partidului Ecologist Român, se afla într-un Logan, iar la kilometrul 106 a pierdut controlul volanului, a lovit glisiera metalică şi s-a oprit într-un camion, moment în care maşina în care se afla a luat foc.

Înmormântarea fostului consilier local şi fostului preşedinte al Partidului România Mare, filiala Argeş va avea loc miercuri, la biserica Mărăcineni.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite