Politician argeşean, la un pas de a arde viu în propria maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele filialei Argeş a Partidului Ecologist Român a văzut ieri moartea cu ochii. Ion Neguş a fost implicat într-un grav accident la intrarea pe centura ocolitoare a Piteştiului, în urma căruia maşina i-a luat foc.

Ion Neguş se afla ieri dimineaţă la volanul unei Dacii Logan, la intrarea pe centura ocolitoare a Piteştiului, în dreptul hipermarketului Carrefour. Politicianul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie într-o curbă şi din cauza carosabilului umed a derapat, lovind mai întâi glisiera din partea dreaptă, iar apoi a intrat pe contrasens şi a izbit un camion care circula regulamentar.

„A intrat pe contrasens şi m-a lovit pe mine. E asfaltul ud şi a intrat în derapaj, s-a lovit de glisiere şi apoi a intrat în mine”, spunea şoferul camionului.

În urma impactului, maşina politicianului a luat foc, acesta fiind captiv între fiarele contorsionate. Ceilalţi participanţi la trafic au sărit cu extinctoarele pentru a stinge incendiul şi au sunat imediat la 112.

Ion Neguş a fost scos din maşină de o echipă de la Descarcerare, pompierii fiind nevoiţi să taie maşina pentru a-l scoate pe şofer.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru descarcerarea unei persoane rănite în urma unui accident rutier. Acţiunea a durat aproximativ 15 minute. A fost o singură persoană încarcerată, şoferul maşinii, care a fost găsit pe scaunul din dreapta”, a declarat lt. Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

Ion Neguş a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş pentru îngrijiri medicale, acesta suferind un traumatism cranio cerebral minor. Femeia care se afla pe locul din dreapta a fost rănită uşor şi a ajuns şi ea la spital.

„Starea de sănătate a pacientului este bună. Bărbatul se afla pe locul din dreapta. Are un traumatism cranio-cerebral minor. Se află la investigaţii suplimentare”, a spus dr. Gheorghe Frătoaica, de la UPU Argeş.


Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite