A 13-a maşină li s-a înfipt în casă, în ultima lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nici trei zile de la ultimul accident un altul sparge ţeava de gaze de la aceiaşi casă

GALERIE FOTO DE LA ACCIDENTUL CU NUMĂRUL 13

Şirul accidenntelor de pe strada Smeurei continuă. Azi, a 13-a maşină, un Renault Megane, s-a înfipt tot în casa de la numărul 15.

Timiş: Un tramvai a intrat într-o casă

Casă parcă e blestemată pentru că toate maşinile derapează şi se opresc în gardul, zidul sau curtea oamenilor de la numărul 15, strada Smeurei. Ieri, unul dintre locatarii de aici, Marian Rusu, le vorbea reporterilor Adevărul de seară despre pericolul ca un alt accident (deja 12 maşini îi loviseră casa) să nu spargă conducta de gaze de la ca colţul gardului. Nu a trecut bine o zi că s-a întâmplat exact acest lucru, astăzi, în jurul orei 10.00.

Oamenii din casa accidentelor sunt disperaţi

Oamenii care locuiesc în această casă nu mai au linişte, nu mai pot dormi de teamă că vreo maşină le va intra din nou în casă ori le va dărâma gardul. „Nu se mai poate aşa ceva! Nu am dormit azi noapte deloc. Nu mai avem linişte în propria casă. Trebuie să se facă ceva repede", spune Lucica Rusu, una dintre locatarele casei.  „Ce să mai facem să nu se mai întâmple accidentele astea aici? Trebuie făcut ceva, puse mai multe smenalizări, stâlpişori, nu ştiu, un echipaj de poliţie care să stea aici să-i potolească pe şoferi, Aşa nu mai putem trăi", spune Rusu Marian, nepotul Dumitrei Bunea, proprietara imobilului.

La locul accidentului au venit serviciile de intervenţie, ambulanţa şi pompierii pentru a se ocupa de singura victimă a acestui incident, şoferiţa care era şi gravidă. Pompierii au sigurat conducta de gaze pentru a evita producerea unei explozii, iar şoferiţa, Corina Badea Elena, de 28 de ani, din Piteşti, a fost transportată la Spitalul Judeţean. Femeia nu era grav rănită însă având în vedere faptul că era gravidă, a fost dusă la Unitatea de Primire Urgenţe pentru analize mai detaliate.

Accidentele au loc din cauza vitezei

Poliţia şi municipalitatea spun că accidentele au loc doar din cauza vitezei şi neadaptării ei la condiţiile de trafic. „Din punctul de vedere al Poliţiei, este clar că accidentele au loc din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de tarfic. Altceva, nu putem spune în acest moment", a spus  Laura Folea, agent relaţii publice în cadru Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Oamenii spun că necazurile au început de când a fost asfaltată strada, adică la finalul anului trecut. „Anul trecut au turnat asfaltul şi e prea alunecos, o fi ceva în neregulă cu el că pre atoate s-au piornit de la Crăciun încoace!", a spus Paul Manolache, unul dintre vecinii „victimelor" de la nr. 15. Municipalitatea spune însă că asemena supoziţii sunt absurde şi că lucrarea a fost făcută exemplar, faptul că strada este acum „ca-n palmă" reprezentând motivul pentru care şoferii aleargă şi pierd controlul maşinii. „Eu chiar nu mai am ce să le fac, pentru că tehnic nu e niciun fel de problemă. Cine spune că e asfaltul alunecos face o supoziţie absurdă. Poate că singura problemă e că este prea bună strada acum şi îi fură pe şoferi. Înainte erau găuri şi era crăpată şi circulau mai încet", spune viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite