Timiş: Un tramvai a intrat într-o casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zidul unei case din Piaţa Maria, din Timişoara, s-a prăbuşit, vineri seara, după ce un tramvai care a deraiat a intrat în imobil, relatează Agerpres.

Sergiu Valentin Rus, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş, a precizat că tramvaiul a deraiat în urma impactului violent cu un autoturism, care, la rândul său, a ricoşat într-un alt imobil de pe strada Gheorghe Doja.

"Norocul a fost că nu se afla nimeni nici în încăperea lovită de tramvai, nici pe trotuar, în momentul accidentului. Nu s-au înregistart victime, ci doar pagube materiale", a spus Rus. De asemenea, doi cameramani au fost răniţi uşor de cărămizile ce s-au prăbuşit din peretele dizlocat.

Potrivit primelor estimări ale rutieriştilor, vinovat s-ar face şoferul, care nu a acordat prioritate tramvaiului.

Întrucât pe întreaga stradă se află doar clădiri foarte vechi şi şubrede, de peste 120 de ani, s-au cutremurat şi locuinţele vecinilor.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banatul, pentru a verifica structura de rezistenţă a clădirii care a fost puternic zdruncinată.

Locatarii sunt disperaţi, pentru că nu au unde să locuiască şi nici nu ştiu cine le va repara apartamentele, deoarece nu erau asiguraţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite