Percheziție la primăria Târgu Neamț. Poliția verifică dacă a dispărut un buletin de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Primăriei Târgu Neamț
Sediul Primăriei Târgu Neamț

Fostul viceprimar al orașului, Iftime Petrariu, a sesizat poliția că o angajată a instituției a sustras un buletin de vot din camera unde sunt acestea sunt depozitate,  pentru a-l multiplica.

Poliția a sigilat biroul în care lucra funcționara primăriei și a solicitat ulterior de la Judecătoria orașului Târgu Neamț o autorizație de percheziție.

Scandal electoral la Târgu Neamț cu bannere date jos și dosare penale

„S-a obținut autorizația de la Judecătoria Târgu Neamț și s-a început percheziția. O să vedem dacă sesizarea făcută prin 112 joi după amiază se va confirma, sau nu", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

De asemenea, încăperea din primărie în care se află depozitate celelalte buletine de vot este sub pază și urmează să fie deschisă sâmbătă, în prezența președintelui biroului electoral de circumstripție, pentru ca buletinele să fie distribuite la secțiile de votare din oraș.   

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Neamț despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite