Top salarii polițiști. Șeful IPJ Neamț cel mai slab remunerat șef de Inspectorat de Poliție din țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul șef Paul Tablan
Comisarul șef Paul Tablan

Alături de șeful IPJ Vrancea, comisarul șef Paul Costel Tablan închide lista salariilor cu o retribuție de 4.000 de lei pe lună. Media salariilor șefilor de Inspectorate este de aproape 6.000 de lei, conform declarațiilor de avere.

Conform topului realizat de Econtext, care a realizat topul salariilor șefilor de Poliție pe baza datelor din declarațiile de avere, pe primul loc se clasează chestorul de poliție Ion Stoica, șeful IPJ Vâlcea, cu 9.149 de lei pe lună.

Vezi aici topul salariilor polițiștilor

„Eu nu zic că unii au mult, zic că mulți au puțin", a comentat situația comisarul șef Paul Costel Tablan, șeful IPJ Neamț. Numit ca împuternicit  la comanda Poliției Neamț în mai 2011, comisarul șef Tablan figurează pe ultimul loc în acest top, cu doar 3184 de lei pe lună, însă suma reală este de 4000 de lei. Calculul făcut de Econtext nu ține cont de faptul că șeful Poliției Neamț a ocupat funcția doar șapte din cele 12 luni ale anului.

Noul şef al Poliţiei Neamţ numit interimar pentru o perioadă de şase luni

„Diferența de salariu față de primele cinci luni, atunci când eram șef de serviciu județean nu este substanțială. Nu cred că trebuie să avem în vedere această funcție doar după câștigurile materiale", a mai spun Paul Tablan.

Șeful Poliției Neamț își sfătuiește colegii să facă economie la benzină

Patru din cei 41 de șefi de inspectorate nu sunt cuprinși în această ierarhie deoarece nu și-au făcut publice declarațiile de avere.  

Rămâi pe neamt.adevarul.ro să afli cele mai importante ştiri din judeţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite