Sute de romaşcani s-au închinat la papucul Sfântului Spiridon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sfântul Spiridon, făcătorul de minuni
Sfântul Spiridon, făcătorul de minuni

Papucul Sfântului Spiridon este făcător de minuni şi a fost depus la acest sfârşit de săptămână la Biserica "Precista Mare" din Roman.

Papucul a fost adus la Roman de părintele Dan Alexandru Antoce, paroh al Bisericii "Precista Mare", de la Mânăstirea Roşca, judeţul Suceava. "Ieri dimineaţă am săvârşit Sfânta Liturghie, iar seara Sfântul Maslu şi Acatistul Sfântului Spiridon, o slujbă la care a participat un sobor de 16 preoţi. Este al doilea an în care facem acest lucru şi anul trecut credincioşii au venit în număr foarte mare", a declarat preotul Dan Alexandru Antoce, paroh al Bisericii "Precista Mare" din Roman.

Romaşcanii se pot închina la papucul sfânt până luni, 12 decembrie, la ora 14.00. De la Biserica "Precista Mare" din Roman, papucul Sfântului Spiridon va fi dus astăzi înapoi la Mânăstirea Râşca din judeţul Suceava.

Mii de oameni, din toată ţara, în pelerinaj la moaştele Sfintei Filofteia

În fiecare an, încălţămintea Sfântului Ierarh Spiridon este schimbată, deoarece preoţii o găsesc tocită, semn că el umblă în continuare pe pământ să ajute oamenii care au nevoie de minuni.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite