Curtea de Apel Bacău a respins cererea prin care Aurelian Vasea Şoric contesta demiterea sa din funcţie UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sentinţa a fost dată astăzi, la ora 14.00.Pârâţi în dosarul cu numărul 121/32/2011 au fost Ministerul Administraţiei şi Internelor, Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Pe 1 martie, Aurelian Vasea Şoric a atacat în instanţă actul prin care a fost demis din funcţie. Dosarul este la Curtea de Apel Bacău, iar sentinţa a fost pronunţată astăzi, la ora 14.00, de magistraţii din judeţul vecin, care au respins cererea fostului şef al Poliţiei Neamţ. Acesta poate ataca verdictul în cinci zile.

Aurelian Şoric, fostul şef al IPJ Neamţ, a pierdut o primă bătălie cu ANI

La instanţa din Bacău au fost depuse trei dosare care-l au ca parte pe Aurleian Vasea Şoric: cel în care fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Neamţ contesta demiterea sa din funcţie, un al doilea în care a contestat comisia de cercetare a averilor şi un al treilea prin care cere suspendarea raportului de evaluare întocmit de Autoritatea Naţională pentru Integritate (ANI).

Aurelian Şoric contestă comunicatul ANI. Este prima reacţie a fostului şef al Poliţiei Neamţ după crima din noiembrie 2010

Luna trecută, fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Neamţ a pierdut o primă bătălie. Curtea de Apel Bacău i-a respins cererea prin care contesta raportul de evaluare a averii personale, întocmit de Autoritatea Naţională pentru Integritate, verdict ce putea fi contestat în cinci zile la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Noul şef al Poliţiei Neamţ numit interimar pentru o perioadă de şase luni

Pe 2 septembrie, se judecă şi dosarul privind sechestrarea unei părţi din averea lui Şoric, la cererea Autorităţii Naţionale pentru Integritate. Conform raportului întocmit de ANI, Aurelian Vasea Şoric nu poate justifica 360.000 de lei, diferenţa dintre veniturile realizate şi averea dobândită de fostul şef al IPJ Neamţ şi de soţia acestuia în perioada 1996 - 2010.

Piatra Neamţ: Curtea de Apel Bacău a suspendat suspendarea adjunctului lui Şoric

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite