Stelian Olteanu, şeful Secţiei Penale de la Parchetul Neamţ a fost găsit UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelian Olteanu fusese declarat dispărut de la domiciliu de către soţia lui, ieri, 20 iulie, după ce l-a aşteptat mai multe zile să plece împreună în concediu. Poliţiştii nemţeni au reuşit să-l contacteze şi au aflat că este în concediu.

Update ora 15.25

Procurorul Stelain Olteanu a fost astăzi la sediul Parchetului judeţean unde a stat mai bine de două ore.

Şeful Secţiei Urmăriri Penale a declarat la ieşirea din institituţie că povestea dispariţiei sale a fost exagerată, şi că el este în concediu legal de odihnă.

E o aberaţie că sunt dispărut de trei zile. Sunt în concediul meu legal şi am un telefon personal la care pot să aleg dacă răspund sau nu", a spus Stelian Olteanu.

Citiţi mai multe în ediţia tipărită de mâine a ziarului Adevărul.

-------------

UPDATE ora 12.45 Procurorul Stelian Olteanu a fost găsit.

„Am reuşit să-l contactăm telefonic. Ne-a spus că este sănătos şi că a plecat în concediu“, a precizat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Procurorul Stelian Olteanu, şeful Secţiei Penale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, a fost declarat dispărut de la domiciliu de către soţia acestuia, Manuela Olteanu. „La Poliţia Municipiului Piatra Neamţ a fost depusă, ieri, o plângere privitoare la dispariţie, de către soţie. Poliţiştii fac cercetări pentru localizarea acestei persoane“, a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Conform colegilor, Stelian Olteanu nu a mai venit la serviciu în ultimele zile, pentru că este în concediu. Încercările de a-l contacta pe procurorul Olteanu au eşuat, şi ieri, şi astăzi, pentru că telefonul celular îi este închis.

Procurorul Olteanu a instrumenatat, în primă fază, ancheta crimei de la Cafe Latino, din 14 noiembrie 2010, când Gheorghe Mararu a fost asasinat.

VIDEO Doi interlopi împuşcaţi în centrul oraşului Piatra Neamţ

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite