Repartizarea candidaţilor nemţeni care au luat peste şapte la titularizare se face luni, 25 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şedinţa va fi publică şi va avea loc la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş" din Piatra Neamţ. Candidaţii vor fi repartizaţi în limita posturilor disponibile, în ordinea descrescătoare a notelor. Din cele 57 de posturi titularizabile din judeţ, 39 sunt în mediul rural.

Triaj drastic la titularizare în Neamţ

Cele 57 de posturi scoase la titularizare în Neamţ vor fi ocupate începând de luni, 25 iulie. Primii programaţi la repartizare vor fi candidaţii care au optat pentru catedrele de Chimie, care vor intra la şedinţa publică de la „Calistrat Hogaş" începând cu ora 9.00. La 9.10 sunt programaţi profesorii de fizică, iar de la 9.20 cei de informatică.

La 13.35 va avea loc şi repartizarea profesorilor de religie ortodoxă, ultimii programaţi pe lista Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ.

La cea de-a doua etapă a repartizării, programată în perioada 27 - 29 iulie, vor participa candidaţii care au obţinut cel puţin nota şapte la examen în alte centre de concurs. Atunci vor fi distribuite locurile rămase neocupate după prima etapă de repartizare.

Astăzi, profesorii care au depus contestaţii la examenul de titularizare vor afla rezultatele finale.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite