Poliția caută șefi pentru șase secții din Neamț. Vezi aici care sunt condițiile de participare la examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posturile vacante pentru care se organizează examen/concurs sunt Borlești, Roznov, Războieni, Oniceni, Poiana Teiului și Bălțătești. Candidații trebuie să îndeplinească o serie de cerințe cumulative pentru a aspira cu șanse la șefia secțiilor de poliție rurală.

Pentru toate cele șase posturi de șefi ai secțiilor de poliție rurală, candidații trebuie să provină din rândurile Poliției.

La examen/concurs, pot participa ofiţerii de poliţie care îndeplinesc, cumulativ, mai multe condiții specifice din fişa postului. Aceștia trebuie să aibă minim gradul profesional de inspector de poliţie, să fie absolvenţi de studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă, să aibă 4 ani vechime în M.A.I. și 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează examen/concurs.

Interes sporit în Neamț pentru șefiile secțiilor de poliție rurală scoase la concurs

De asemenea, candidații trebuie să fie absolvenţi de studii de masterat sau studii postuniversitare în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, sau în domeniul management, să aibă doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fie puşi la dispoziţie sau suspendaţi.

Polițiștii care vor să candideze nu trebuie să se afle în curs de urmărire penală și este obligatoriu să fi obţinut în ultimii doi ani calificativul de cel puţin ,,Foarte Bun" la evaluarea/ aprecierea profesională individuală.

„Candidații trebuie de asemenea, să fie declaraţi APT medical şi psihologic, pentru promovarea în funcţii de conducere și să nu se afle în perioada de tutelă profesională", se mai specifică în anunțul postat miercuri, 4 ianuarie, pe site-ul IPJ Neamț.

Pentru toate cele funcții vacante examenul/concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ, la data de 26 ianuarie 2012, orele 11.00. Candidații vor susţinere o probă unică de selecţie, respectiv un interviu structurat pe subiecte profesionale.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10 și va fi declarat ADMIS candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă, este declarat „Admis" la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „Admis" candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Notele la proba interviu nu pot fi contestate.

Înscrierile se fac la sediul I.P.J. Neamţ, Serviciul Resurse Umane, cam. 308, pe bază de Raport, depus până la data de  12 ianuarie 2012, orele 14.00.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite