Pietreanul suspectat de trafic de droguri, cercetat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bacău a respins recursul DIICOT faţă de decizia Tribunalului Neamţ de arestare preventivă formulată de procurori pentru Ovidiu Teofănescu.

Droguri livrate prin curier, în centrul oraşului (VIDEO)

Săptămâna trecută, tânărul de 26 de ani a fost prins în flagrant în timp ce primea în centrul oraşului Piatra Neamţ un colet care conţinea metilonă, un drog de sinteză foarte puternic.La organizarea flagrantului, DIICOT Neamţ a colaborat cu importante forţe din cadrul Poliţiei, cât şi cu specialişti din cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Neamţ.

La audieri, Ovidiu Teofănescu a spus că a comandat substanţa din China pentru a o testa la fabricarea lumânărilor. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de introducere în ţară de droguri de mare risc, dar instanţa a respins cererea procurorilor de arestare preventivă, menţinând doar interdicţia de a părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.

În urma percheziţiei domiciliare, acasă la Ovidiu Teofănescu au mai fost găsite substanţe etnobotanice, canabis, peste 4000 de pliculeţe folosite pentru ambalarea drogurilor. Pietreanul nu a putut justifica nici provenienţa unei sume importantă în valută, echivalentul a 70000 de lei, bani găsiti la domiciliul său.  

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite