(VIDEO) Pietrean surprins în flagrant în timp ce primeşte droguri în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au reţinut un tânăr de 26 de ani care a introdus în ţară un colet cu metilonă, o substanţă inclusă în tabelul produselor interzise. Pietreanul primeşte pachetul de la curieri, în zona Prefecturii, chiar în centrul oraşului.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă în flagrant pe Ovidiu Teofănescu, de 26 de ani, din Piatra Neamţ în urma unei acţiuni organizate ieri de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Tânărul a introdus, fără drept pe teritoriul României, un colet conținând droguri de mare risc, cu intenția traficării ulterioare a acestora. Este vorba de metilonă, o substanță inclusă în tabelul anexă nr. 1 din Legea nr. 143/2000, privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri", a precizat, inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

image

La percheziția domiciliară, la locuința tânărului au fost găsite și ridicate mai multe plicuri și recipiente din material plastic, ce conțin substanțe necunoscute, precum și sumele de 37.715 lei, 7.220 euro și 560 lire sterline.

image

Procurorul D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Neamţ a dispus reţinerea suspectului, pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducerea în țară de droguri de mare risc, iar astăzi, suspectul va fi prezentat Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă" a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Acţiunea prin care s-a reuşit prinderea în flagrant a tânărului a fost organizată sub îndrumarea Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, în cooperare cu S.I.P.I. Neamţ şi a fost coordonată de procurorul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite