Piatra Neamt: Modificări în traseele de transport în comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu luna septembrie, liniile de transport public local vor suferi schimbări pentru rentabilizarea serviciului public.

Cea mai la îndemână modificare în programul de curse este desființarea traseelor care funcționează fără un număr prea mare de clienți.

Călătorii, lăsați fără aer în microbuze

Un traseu de acest gen este cel care face legătura între cartierele Sarata și Ciritei. Eliminarea linie de transport a stârnit deja nemulțumiri în rândul călătorilor care fac zilnic naveta pe această rută. „Nu știm încă ce vor face copiii noștri, cei care au de ajuns la școală în fiecare zi. Deocamdată nu ne-a liniștit nimeni în legătură cu reluarea activității pe acest traseu", a spus îngrijorată Teodora Gheorghe.

Reprezentanții municipalității susţin că pietrenii care circulă pe această rută nu vor avea de suferit deoarece traseul va fi înlocuit. „Cei care traversează orașul vor trece prin dreptul stațiilor următoare: Ciritei- Zimca-Zonoceram- Școala nr. 9- BCR Spital- Piața Centrală- Gară- Piața Precista- Școala numărul 4 - Biserica Nouă Precista - Stadion și retur", se arată într-un comunicat al primăriei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite