Piatra Neamț: Meciul cu Luxemburg se dispută cu casa închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o zi înainte de jocul Naționalei de pe stadionul Municipal „Ceahlăul" mai rămăseseră nevândute doar 1000 de bilete.

Update ora 16.30 La cele trei case de bilete din jurul stadionului mai sunt doar 500 de bilete disponibile la cele două peluze.

Accesul publicului se va face începând cu ora 17.30, iar spectatorii vor fi verificați de filtrele organizate de forțele de ordine în jurul arenei.

„Spectatorii sunt sfătuiți să nu vină la meci cu recipiente din sticlă sau din plastic, cu brichete sau cu alte obiecte care pot pune probleme privind siguranța în tribune. Vor fi controale stricte, iar ca soluție vor găsi în incinta stadionului băuturi răcoritoare și apă ambalate la pahare din plastic. E de preferat ca spectatorii să vină cât mai din timp pentru a evita aglomerația”, spune Gelu Cracană, ofițerul de presă al clubului „Ceahlăul”.

Din cauza numărului mare de spectatori aşteptaţi la meci, partida este caracterizată de către organizatori (FRF) ca fiind una cu grad ridicat de risc.

„Pe căile de acces către stadion vor fi şase baraje de prefiltrare şi redirecţionare a circulaţiei rutiere", spune căpitanul Cătălin Resmeriţă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Neamţ.

------------------------------

Cei mai bucuroși de interesul spectatorilor pentru partida din această seară sunt oficialii Federației Române de Fotbal.

Citiți și

Jandarmii s-au antrenat pentru intervenţie la meciul România-Luxemburg (VIDEO)

Piatra Neamţ: 13.000 de bilete scoase la vânzare pentru România-Luxemburg

„Întreaga organizare aparține clubului „Ceahlăul" după ce FRF ne-a cesionat acest drept pebtru partida cu Luxemburg. Nu vom avea un profit foarte mare din vânzarea biletelor, noi urmând să rămânem cu 20% din încasări", a spus Iulian Boghean, directorul de marketing al clubului „Ceahlăul".

Naţionala Luxemburgului, la plimbare în Piatra Neamţ (FOTO)

Pentru meciul din această seară, de la ora 20.45, începând de vineri, 11 martie, au fost puse în vânzare 13.000 de bilete la prețul de 25 (tribunele I și II), respectiv 15 lei (peluze). Așa cum era de așteptat, interesul cel mai mare pentru bilete a fost până la meciul României pierdut sâmbătă în Bosnia când deja se vânduseră aproximativ 12.000 de bilete. 

„Pentru 10% din capacitatea stadionului nu s-au pus în vânzare bilete, conform normelor de securitate ale UEFA, iar 1000 de locuri sunt rezervate pentru jucătorii echipei Naționale, FRF și sponsori", a mai precizat oficialul pietrean.

Capacitatea arenei din Piatra Neamț pe scaune este de 16.808 locuri.

 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite