Piatra Neamţ: Falău vrea să fie judecat în altă parte (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îmbrăcat ca un boxer, cu gluga trasă pe cap şi flancat de mascaţi, Cristian Chilat a refuzat să dea declaraţii în instanţă.

Procesul a avut loc astăzi, de la ora 10.00, la Tribunalul Neamţ, în sală fiind prezenţi atât membrii familiei Mararu, cât şi mama lui Cristian Chilat, zis Falău, şi câţiva prieteni de-ai acestuia.

image

Cristian Chilat, prezentat de un avocat din oficiu, nu a vrut să dea niciun fel de declaraţii în instanţă, nu a vrut să fie filmat şi a cerut să fie judecat în altă parte, susţinând că presiunea mediatică asupra lui şi a acestui caz este prea mare. „Îmi pare rău. Dacă nu era el, eram eu. Îmi menţin poziţia de arestat preventiv. Nu dau declaraţii până la soluţionarea cererii de strămutare", a spus Cristian Chilat în faţa completului de judecată.

image

Pe durata întregului proces, Ana Chilat (foto), mama lui Falău, a plâns şi a spus că nu a putut să-şi vadă băiatul.

Falău, faţă în faţă cu familia Mararu

Prezenţi în sala de judecată au fost şi membrii familiei Mararu, atât cele două părţi implicate în proces, cât şi celălalt frate şi părinţii lui Gheorghe Mararu, cel care a fost asasinat de Falău pe 14 noiembrie într-o cafenea din oraş. „Nu ne-am gândit, dar o vom face până la următorul termen de judecată şi vom spune atunci ce sumă solicităm", au spus atât Bogdan Mararu, cât şi Alina Mararu, părţi civile în procesul lui Chilat.

Pe 27 mai, Falău va afla dacă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie îi va acorda strămutarea procesului, în caz contrar, acesta fi prezent din nou la Tribunalul Neamţ pe 8 iunie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite