Piatra Neamţ: De astăzi intră în vigoare noile tarife în ştrand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi au intrat în vigoare tarifele majorate la serviciile publice asigurate de municipalitatea pietreană.

Între cele trei categorii de servicii la care s-au modificat tarifele în ultima şedinţă de Consiliu Local, aleşii au aprobat şi creşterea preţului la bilete pentru baza de agrement.

Se scumpesc parcările, gunoaiele şi ştrandul

Astfel, intrarea copiilor sub 14 ani în ştrand a fost stabilită la 1 leu/zi, în timp ce pentru adulţi un bilet va costa 3 lei/zi. Tot 3 lei se plăteşte, începând de azi, şi pentru staţionarea, timp de o oră, a maşinii în parcarea din ştrand. Cine rămâne peste noapte cu autovehicolul în parcare va plăti 1,5 lei/oră în intervalul 20.00-08.00. Şi accesul la bazinele de înot se va scumpi: ca să facă baie în bazinul mare, adulţii vor trebui să plătească 10 lei/zi, în timp ce accesul copiilor în bazinul destinat lor va costa 5 lei/zi.

Majorare şi la căldură

Majorarea preţului la căldură nu a fost posibilă în şedinţa în care s-au modificat preţurile serviciilor publice, dar revine astăzi în discuţia consilierilor locali. După ce Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) şi-a dat acordul, aleşii pietreni au fost convocaţi în şedinţă extraordinară luni, 12 iulie, la ora 12.00 pentru a parafa noile tarife la gigacalorie. Noul preţ al gigacaloriei va fi de 177,17 lei, dar atunci când se va renunţa la subvenţie, preţul aproape se va dubla, ajungând la 311,66 lei/gcal.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite