Piatra Neamţ: Al treilea weekend consecutiv destinat sporturilor pe Cozla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schiorii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul pe pârtia Cozla, în acest final de săptămână, la concursul Cupa Piatra Neamţ la Schi Slalom, destinat schiorilor de orice vârstă.

Pârtia Cozla reînvie cu sporturi extreme

Weekend plin de accidente pe Cozla

Administratorii pârtiei spun că vremea nu le mai poate crea probleme, stratul de zăpadă având în prezent grosimea cuprinsă între 30 de centimetri şi 1,10 metri, şi speră să atragă cât mai mulţi sportivi pe pârtie. „Am început să schiez de vreo trei ani şi am descoperit că-mi place. Cât mai ţine iarna ar fi bine dacă s-ar organiza în fiecare weekend pentru că aşa mai avem şi noi ce să facem în timpul liber. Nu ştiu dacă voi participa, dar sigur merg pe pârtie", a spus elevul Lucian Ciupercă.

Numărul celor care şi-au anunţat până acum dorinţa de a participa se apropie de 50 de persoane, însă înscrieri se vor face şi vineri, la ora 15.00, direct pe pârtie. „Valoarea totală a premiilor este de 1.500 de euro. Pentru copiii care sunt mai mici de 11 ani, premiile vor consta în dulciuri, iar pentru restul concurenţilor vor fi premii în bani. Concursul este pe categorii de vârstă, iar la cei cu vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani se face şi diferenţierea pe sexe. Valoarea premiilor I la fiecare categorie este cuprinsă între 200 şi 500 de lei", a precizat Andrei Dina, directorul societăţii Perla Invest.

Competiţia debutează vineri, la ora 15.30, şi ar trebui să dureze patru ore. Dacă vor fi prea mulţi concurenţi, organizatorii spun că vor programa finala Cupei Piatra Neamţ la Schi Slalom pentru sâmbătă dimineaţa, în intervalul orar 10.00 - 12.00.

Atât vineri, cât şi sâmbătă seara, începând cu ora 20.00, schiorii, dar şi pietrenii amatori de distracţie sunt aşteptaţi la scena amenajată la baza pârtiei Cozla, unde vor concerta solişti locali. „Vineri seara vor cânta Georgiana Blăgescu, Ada Ciobanu, Viorela Stoian şi formaţia de rock «Metal Revolution». Sâmbătă, vor urca pe scenă Ecaterina Petruca, Diana Luca şi formaţia «Parannoya» din Piatra Neamţ", a adăugat Andrei Dina.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite