Singurul director din Neamț cu niciun promovat la BAC în 2011 a demisionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Lozincă și-a prezentat demisia înainte de o nouă sesiune de BAC
Doru Lozincă și-a prezentat demisia înainte de o nouă sesiune de BAC

Doru Lozincă, directorul Grupului Școlar Agricol „Ion Ionescu de la Brad" Horia a renunțat la funcție după mai bine de zece luni de la afișarea rezultatelor sesiunii din iunie-iulie 2011.   

Doru Lozincă, de la Grupului Şcolar Agricol «Ion Ionescu de la Brad» a condus singura unitate de învăţământ din judeţ care s-a făcut de ruşine la examenul de maturitate din 2011.

Cine sunt vinovaţii dezastrului de la Bacalaureat în Neamţ

Liceul din Horia a avut la sesiunea din iunie-iulie promovabilitate zero, niciunul din cei 30 de candidați proveniți de la cele trei clase terminale care s-au prezentat la problele BAC-ului nereușind să treacă examenul.

„Decizia domnului Lozincă este lăudabilă, chiar dacă este tardivă având în vedere rezultatele dezastruoase obţinute de elevi la Bacalaureat şi situaţia existentă în şcoală. Nu este vorba doar de rezultatele elevilor, ci şi de modul în care arată liceul", a declarat Luminiţa Vîrlan, inspector şcolar general.

Conducerea Inspectoratului Școlar Neamț a precizat că a solicitat fără succes din partea directorului un plan de măsuri pentru ca situaţia de anul trecut să nu se mai repete, și pentru îmbunătățirea managementului liceului.

Demisia depusă şi înregistrată de Doru Lozincă Inspectoratul Şcolar a fost înaintată Ministerului Educaţiei, iar după ce ministerul va lua act de demisie, va fi numit un nou director la Horia.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite