UPDATE Victorii pe linie pentru junioarele României în preliminariile EURO 2012 de la Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tricolorele au învins cu 3:1 pe Grecia, și vor disputa cel mai important meci al turneului de calificare duminică, în prima zi a sărbătorilor pascale, cu Rusia. Câștigătoarea va merge direct la turneul final al Europenelor, din Turcia.

Update ora 20.50 România - Grecia 3:1

Junioarele pregătite de cuplul de antrenori Mircea Spătăcean şi Adrian Mihăilă au pierdut un set în disputa cu naționala Greciei, dar au obținut cea de-a patra victorie în preliminariile pentru EURO 2012. Scor final 3:1, pe seturi 25:22, 22:25, 28:26 și 25:12.

Momentul cheie al partidei disputate sâmbătă după amiază la Sala Polivalentă din Piatra Neamț a fost în setul al treilea, atunci când echipa României a avut forța să revină de la 16:19, adjudecându-și apoi setul în prelungiri, cu 28:26.

Pentru a fi sigură de participarea la turneul final al europenelor de juniori de la Ankara, România trebuie să se impună obligatoriu în meciul cu Rusia, programat duminică după amiază, la Polivalentă.  

Programul complet al meciurilor programate duminică, 15 aprilie:

Ora 15.30 România- Rusia

Ora 17.30 Finlanda- Grecia

Ora 19.30 Ungaria- Portugalia

..........................

Naționala Ungariei s-a dovedit cel mai dificil adversar de până acum în turneul de calificare la EURO 2012 care se dispută la Piatra Neamţ.

Echipa lui Mircea Spătăcean şi Adrian Mihăilă s-a întrebuințat serios pentru câștigarea primelor două seturi. În actul al treilea, voleibalistele noastre au rezolvat mult mai ușor partida și se pregătesc de duelul cu Rusia, progrmat chiar în prima zi de Paște. Pe seturi scorul meciului România Ungaria a fost: 25:22, 25:23 și 25:21.

Tricolorele mici zdrobesc Finlanda în calificările pentru EURO 2012 la volei

Junioarele României au început cu dreptul calificările de la Piatra Neamț pentru Europenele de volei

Înainte de meciul derby al calificărilor, România trebuie să treacă însă de încă un hop în partida cu Grecia, de sâmbătă după amiază.

Programul complet al partidelor de sâmbătă, de la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ:

Ora 15.30 Rusia- Ungaria

Ora 17.30 Grecia- România

Ora 19.30 Portugalia- Finlanda

România începe la Piatra Neamț campania de calificare pentru Campionatul European de volei

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite