Junioarele României au început cu dreptul calificările de la Piatra Neamț pentru Europenele de volei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naționala de junioare a României a debutat cu o victorie în calificările pentru EURO 2012
Naționala de junioare a României a debutat cu o victorie în calificările pentru EURO 2012

În primul meci disputat miercuri la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, elevele selecționerului Mircea Spătăcean au învins Portugalia cu 3:0. Vezi aici celelalte rezultate ale partidelor de calificare desfășurate în ziua întâi a turneului de calificare, și programul zilei de joi.

Naţionala de junioare a condus de la un capăt la altul partida cu Portugalia pe care româncele și-au adjudecat-o cu 3:0 (25:15, 25:13, 25:13).

România a jucat cu Denisa Viloiu, Cristina Cazacu, Andra Streşină, Iuliana Matache, Diana Cărbuneanu, Iuliana Cazamir şi Mihaela Albu - libero. Au mai jucat Roxana Cătinean şi Diana Macovei.

Tot în prima zi a turneului de calificare care are loc la Piatra Neamț, Rusia s-a impus în fața Greciei cu 3:0 (-20, -10, -24).

Turneul continuă joi, 12 aprilie cu următorul program:

Ora 15.30: Rusia- Portugalia

Ora 17.30: România- Finlanda

Ora 19.30: Grecia- Ungaria

Voleibalistele tricolore au fost repartizate în Grupa C preliminară, alături de echipele similare din Rusia, Grecia, Finlanda, Ungaria şi Portugalia.

Se va califica direct la EURO 2012 din Turcia prima clasată, iar ocupantele locurilor 2 și 3 vor participa la un alt turneu de calificare.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite