Victimele Siretului au fost scoase din adâncuri. Tatăl copiilor și unul din băieți au fost găsiți sâmbătă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul bărbatului a fost scos din ape sâmbătă dimineață
Trupul bărbatului a fost scos din ape sâmbătă dimineață

Echipajele de la ISU Neamț și scafandri de la ISU Vaslui au căutat vineri, timp de 10 ore, trupurile celor patru persoane, un adult și trei copiii, înghițiți de ape. Tatăl copiilor și un băiețel de 8 ani au fost descoperiți cu ajutorul sonarului și scafandrilor.

Cea de-a patra victimă căutată în adâncurile râului, băiatul de 8 ani al familiei Samson, a fost descoperită în jurul orei 11.00. Ca și în cazul tatălui său, trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit folosindu-se tehnica din dotarea ISU Neamt, respectiv un sonar care a semnalat locul unde era corpul victimei.

...................

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 9.30, a fost descoperit și scos din adâncurile Siretului corpul lui Vasile Samson, părintele celor trei copiii ai familiei înecați vineri în râu.

Alertă pe Siret, în Neamț! Un tată și trei copii au pierit înecați

„Trupul victimei era prins între câteva crengi de copac blocate în albie, în zona de căutări unde a fost semnalată dispariția celor patru persoane. Cele două echipaje continuă cercetarea cu ajutorul  bărcilor pneumatice și cu cei patru scafandri care au venit să ne ajute de la ISU Vaslui", a spus căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Misiunea de căutare a celor patru membri ai familiei Samson, din comuna Secuieni, a durat vineri aproape 10 ore, timp în care au fost descoperite sub ape trupul fetei de 14 ani și a unui băiețel de 6 ani, cel mai mic membru al familiei.

„Oamenii îi spun zonei <la balastieră>  pentru că, acolo, până în urmă cu câțiva ani, acolo a funcționat o balastieră, însă acum nu mai este așa ceva. Din cauza lucrărilor din albie, apa măsoară în unele locuri și 4-5 metri adâncime, iar curenții formează în aceste locuri vârtejuri periculoase", a mai spus căpitanul Jugan.

Căutările continuă pentru a fi găsită și ultima persoană dispărută sub ape, un băiat  de 8 ani al familiei Samson.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite