Piatra Neamţ: Autoturism de lux incendiat din răzbunare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul incendiat valorează câteva zeci de mii de euro şi dacă este la mâna a doua
Autoturismul incendiat valorează câteva zeci de mii de euro şi dacă este la mâna a doua

Un Audi Q7 a fost incendiat cu benzină, noaptea trecută, în jurul orei 22.45, în urma unui conflict între doi tineri, care s-au certat de la sora unuia dintre ei.

Mircea Călin (25 de ani), din Bicaz, s-a dus acasă la Morocea Stănescu (36 de ani), pe Strada Macului din Piatra Neamţ, i-a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc.

Citeşte şi:

Cămătar ucis din răzbunare

„Incendiul a fost provocat prin folosirea intenţionată a sursei de aprindere, autoturismul fiind stropit cu benzină, al cărei miros persista la sosirea forţelor profesioniste“, a declarat căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Intervenţia promptă a pompierilor a limitat distrugerea autoturismului doar la partea din faţă şi a împiedicat extinderea incendiului la casa aflată la doar 1,5 metri distanţă.

Conflictul dintre cei doi s-a iscat de la sora unuia dintre ei, conform agentului pricipal Irina Andrei de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

„Între S. Morocea şi C. Mircea a avut loc un conflict spontan, luni, 6 decembrie, primul fiind nemulţumit de faptul că sora sa, S. Viorica, trăieste în concubinaj cu C. Mircea şi că acesta din urmă nu are veniturile necesare pentru a o întreţine. Ulterior, pe fondul acestui conflict şi al consumului de alcool, C. Mircea s-a deplasat la locuinţa lui Stănescu Morocea şi, folosind substanţă inflamabilă, a incendiat autoturismul“, a declarat Irina Andrei.

Incendiatorul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere şi violare de domiciliu, urmând să fie prezentat de procuror la Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de arestare preventivă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite