Piatra Neamţ: Cafeneaua în care a fost ucis Mararu a fost securizată din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe locul în a murit Gheorghe Mararu sunt depuse flori şi ard candele
Pe locul în a murit Gheorghe Mararu sunt depuse flori şi ard candele

Scena atacului armat care i-a avut ca victime pe fraţii Gheorghe şi Bogdan Mararu a devenit platou de filmare, asigurat de poliţişti comunitari, pentru o emisiune în direct.

Pietrenii care trec în această seară prin faţa localului în care a avut loc atacul armat de duminică nu înţeleg de ce acesta este înconjurat cu bandă galbenă şi este păzit de mai mulţi poliţişti comunitari, îmbrăcaţi într-o uniformă foarte asemănătoare cu aceea a jandarmilor.

Aici, în prezenţa câtorva zeci de consumatori şi în amiaza mare, Cristian Chilat, zis Falău, l-a împuşcat pe Gheorghe Mararu şi l-a rănit superficial pe fratele acestuia, Bogdan. Acum pietrenii se întreabă dacă au avut noi violenţe sau dacă este nevoie să fie prelevate noi probe pentru dosarul preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. „Am trecut, astăzi pe acolo şi cafeneaua era deschisă, putea să intre oricine în ea. Nu ştiu de ce acum este păzită din nou“, a spus Cătălin Lemnaru, un pietrean care locuieşte în zonă.

Mai citiţi şi:

Piatra Neamţ: Motivare: Falău a fost arestat pentru că reprezintă un pericol social

Piatra Neamţ: Corpul de Control al Ministrului de Interne a ajuns la sediul IPJ Neamţ (VIDEO)

Piatra Neamţ: Criminalul Cristian Chilat, zis Falău, transferat în arestul IGP (UPDATE)

Explicaţia a fost oferită de Dumitru Crăescu, şeful Poliţiei Comunitare. „Am fost rugaţi, de către Primărie, să asigurăm condiţii pentru desfăşurarea unei emisiuni în direct la un post naţional de televiziune, iar noi îi sprijinim. În fond, aceasta este obligaţia noastră, să asigurăm ordinea în oraş“, a declarat Dumitru Crăescu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite