Neamţ: Sindicaliştii pichetează astăzi Prefectura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste două sute de nemţeni afiliaţi la Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel Alfa" vor spune „Nu disponibilizărilor!" şi vor împărţi manifeste tuturor celor ce vor trece astăzi prin faţa Prefecturii şi a Consiliului Judeţean Neamţ.

Nostalgii comuniste la mitingul bugetarilor

Mai mult de 200 de salariaţi din sistemul bugetar, dar şi din mediul privat, au anunţat că vor participa astăzi, în intervalul orar 10.00 - 12.00, la mitingul de protest din faţa Prefecturii şi a Consiliului Judeţean Neamţ.

Manifestaţia va fi organizată în semn de protest faţă de lipsa de reacţie a Guvernului României privind revendicările formulate în luna iunie a acestui an. La acţiune vor participa sindicaliştii din Poliţie, Administraţie, Protecţia Copilului, Finanţe, Gardă Financiară, Sănătate, Agricultură, Protecţia Consumatorului, Metalurgie, Chimie.

Dacă protestul de astăzi, 20 septembrie, nu va avea succes, sindicaliştii „Cartel Alfa" sunt hotărâţi să meargă mai departe. Astfel, în fiecare zi, până pe 24 septembrie inclusiv, sindicaliştii din Sănătate, Educaţie şi Poliţie vor organiza, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, mitinguri de protest.

Bacău: Bugetarii afiliați sindicatului Cartel Alfa pichetează Prefectura

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite