Neamț: Se întorc ploile în județ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii avertizează că începând de duminică dimineață, de la ora 9 și până luni la aceeași oră, cantităţile de precipitații pot să depăşească local 25 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Administraţia Naţională de Meteorologie a instituit sâmbătă o atenţionare meteorologică - COD GALBEN - care prevede că ploile însemnate cantitativ vor reveni în zona de nord-est a țării. Conform atenționării, în intervalul 04 iulie ora 09.00 - 05 iulie ora 09.00, vor cădea precipitaţii însemnate, cantităţile de apă depăşind local 25 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Trei drumuri județene continuă să fie blocate de ape

Exclusiv: Povestea mamei care a născut sub amenințarea inundațiilor

„Am solicitat din nou comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă să menţină starea de vigilenţă, în contextul prognozelor meteorologice primite de la specialişti, care prevăd precipitaţii şi în perioada următoare", a spus prefectul Mihai Archip, preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Prefectura a pregătit două puncte de colectare/Vezi aici unde și ce puteți dona sinistraților din țară

Dunărea a depășit cota istorică la Brăila și a inundat câteva clădiri de pe Faleză/Află de aici prognoza (FOTOGALERIE)

Sâmbătă, 3 iulie, în localitățile amenințate de apele Siretului nu mai era nicio persoană evacuată din totalul de 6658 de nemțeni care au fost nevoiți să-și părăsească locuințele din calea viiturii.

De asemenea, nu mai exista nicio localitate pe teritoriul judeţului care să nu beneficieze de furnizarea energiei electrice.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite