Prefectura a pregătit două puncte de colectare/Vezi aici unde și ce puteți dona sinistraților din țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituția Prefectului colectează începând cu data de 6 iulie, de luni până vineri, între orele 08.00 - 20.00 și sâmbătă și duminică de la 08.00 la 14.00, în două puncte diferite din oraș, ajutoare pentru sinistrați. Brăilenii care doresc să vină în ajutorul semenilor lor, cu produse alimentare neperisabile, îmbrăcăminte, încălțăminte sau orice alte produse necesare într-o gospodărie o pot face la cele două puncte d

Dunărea a depășit cota istorică la Brăila și a inundat câteva clădiri de pe Faleză/Află de aici prognoza (FOTOGALERIE)

Prefectura Brăila organizează începând cu data de 6 iulie o acțiune de preluare, depozitare și transport a donațiilor populației pentru ajutorarea persoanelor sinistrate din zonele puternic afectate de inundații.

Citeşte şi: Constanţa: Încă 12 centre de primire a ajutoarelor pentru sinistraţi

Punctele de colectare sunt următoarele: Strada Aleea Mecanizatorilor, nr. 1 pentru materialele de construcție, la ieșirea spre Viziru, de la benzinăria Mol, în stânga către Dunăre și în cartier Vidin, strada Industriei, bloc D5, parter, la linia de tramvai, pentru alimente. De preferință acestea ar trebui să fie ambalate și pot fi: ulei, zahăr, mălai, făină, orez, paste făinoase, lapte praf, griș.

La punctul de colectare din cartierul Vidin brăilenii pot dona obiecte și materiale pentru curățenie, detergenți, ligheane, găleți, dar și obiecte și materiale pentru menaj, de genul: vase și ustensile pentru gătit, tacâmuri, veselă.

Donațiile se primesc începând cu data de 6 iulie, de luni până vineri între orele 08.00 - 20.00, iar sâmbătă și duminică între orele 08.00 - 14.00.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite