Neamţ: Martor la atacul din cafenea: „Am crezut că vrea să ne lichideze pe toţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cafeneaua a fost scena unui atac criminal
Cafeneaua a fost scena unui atac criminal

În momentul atacului cu focuri de armă, în local erau circa 30 de persoane care puteau deveni victime colaterale ale răzbunării lui Cristian Chilat.

Martorii atacului armat din cafeneaua pietreană povestesc cum au trăit clipele de coşmar din momentul în care Cristian Chilat a deschis focul asupra fraţilor Mararu.

„Venisem de trei minute şi m-am aşezat la masa unde era domnul Humulescu şi Florin Marcu. Am auzit o pocnitură, şi, iniţial am crezut că s-a spart un bec. Am întors capul şi am văzut un individ cu o faţă scofâlcită, transfigurat care ţinea o armă îndreptată înspre masa de lângă bar. De frică, ne-am băgat atunci cu capul sub masă", povesteşte Gheorghe Hurjui, fost procuror, acum avocat.

Mai citiţi şi:

Iaşi: Tiberiu Cristodorescu: "Nu l-a pus nimeni pe Falău să facă aşa ceva. El era disperat"

Exclusiv: Fiul unuia dintre cei mai de temut interlopi din Brăila, condamnat la opt ani de puşcărie pentru sechestrarea unei fete

El mai precizează că în acel moment, în local erau aproximativ 30 de persoane, iar la masa unde stăteau victimele atacatorului mai erau şi alte persoane. „Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. Copiii plângeau, femeile ţipau şi toţi voiau să iasă prin uşa din spate, pe unde am ieşit şi noi. Am crezut că e un nebun care vrea să ne lichideze pe toţi" , mai spune Gheorghe Hurjui.

La masă cu Gheorghe Hurjui era şi procurorul Emanuel Humulescu, şeful DNA Bacău.

„Nu-i cunosc pe indivizii care au fost implicaţi, îi ştiu doar din vedere. Nu am nicio treabă cu ei. Intrasem de trei minute acolo şi eram cu două persoane la o masă, tocmai comandasem când acea persoană a început să tragă", spune Manuel Humulescu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite