Exclusiv: Fiul unuia dintre cei mai de temut interlopi din Brăila, condamnat la opt ani de puşcărie pentru sechestrarea unei fete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Buricea
Daniel Buricea

Daniel Buricea, fiul unuia dintre cei mai de temut interlopi din Brăila, a fost condamnat, în urmă cu o oră, de către Judecătoria Brăila, la executarea a opt ani de închisoare. Iniţial, bărbatul a fost arestat pentru viol sub ameninţarea unui pistol şi lipsire de libertate, însă "victima" şi-a retras plângerea pentru agresiunea sexuală, iar Buricea a fost eliberat pe cauţiune.

Acum, poliţiştii trebuie să-l caute din nou pe Daniel Buricea, fiul lui Spiru Buricea, zis "Haret". Daniel a fost condamnat, astăzi, la opt ani de închisoare.

"Totodată, s-a dispus şi confiscarea armei - un pistol neletal - care este probă în dosar şi s-a dispus anularea măsurii eliberării sub control", ne-a declarat magistratul Ciprian Butnaru, purtător de cuvânt al Judecătoriei Brăila.

Tânărul Buricea este acuzat că a luat cu forţa o fată, de pe plaja lipovenească, şi şi-ar fi bătut joc de ea. Prins cu greu, atunci, magistraţii l-au pus în libertate după ce a plătit o cauţiune cifrată la câteva zeci de mii de lei. Acum echipele de la Judiciar trebuie să o ia de la capăt.

Vom reveni.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite