Neamţ: Procesul lui Falău a fost amânat pentru finalul lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Chilat, zis Falău, a cerut să fie judecat în altă parte din cauza presiunii mediatice
Cristian Chilat, zis Falău, a cerut să fie judecat în altă parte din cauza presiunii mediatice

Lui Cristian Chilat nu i-a fost admisă cererea de suspendare a procesului de la Neamţ, iar astăzi , 8 iunie,s-a prezentat din nou în faţa instanţei de judecată.

Falău, păzit la proces de o armată de mascaţi

Prima înfăţişare în faţa instanţei a fost pe 11 mai, când Cristian Chilat, zis Falău, a cerut să fie judecat în altă parte din cauza presiunii mediatice, iar până la pronunţarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a cerut ca procesul de la Neamţ să fie suspendat.

Pe 27 mai, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu i-au aprobat cererea de suspendare, iar judecarea cererii de strămutare a procesului are loc pe 24 iunie.

Bogdan Mararu, fratele lui Gheorghe Mararu, şi Alina, soţia victimei,sunt părţile civile în procesul în care Cristian Chilat este acuzat de crimă şi au fost reprezentaţi în instanţă deavocatul Ciprian Mitoşeriu. Astăzi ar fi trebuit să spună ce pretenţii au de la asasinul lui Gheorghe Mararu. "Vom formula în scris pretenţiile şi le vom prezenta la următorul termen de judecată", a spus avocatul Ciprian Mitoşeriu.

Cristian Chilat este judecat pentru uciderea lui Gheorghe Mararu într-o cafenea din Piatra Neamţ pe 14 noiembrie 2010. Dacă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu aprobă strămutarea procesului, Falău va fi prezentat din nou instanţei din Neamţ pe 29 iunie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite